Gyakori kérdések

Mekkora a zenekar helyigénye?

Minimális helyigényünk kb.5 X 2.5 m-es vagy kb. 3x6 m-es színpad vagy terület.

Rendelkezik-e a zenekar saját fénytechnikával, ill. hangtechnikával?

A zenekar saját korszerű hangosítással rendelkezik, valamint, fényrendszerrel. A hangrendszerünk kb. 300 fős rendezvényekig kisebb szabadtéri rendezvényekre (500-600 fő) elegendő. Ennél nagyobb szabadtéri koncertek esetén hangosítást igénylünk, melyet mi is tudunk biztosítani hangosítási cégen keresztül előre egyeztetve.

Vállaljátok-e a polgári szertartás hangosítását?

Egyeztetés után szívesen tudunk ebben segíteni amennyiben nincs túl messze a két helyszín egymástól. Minimális költséget von maga után e szolgáltatásunk.

Mennyit játszotok egy esküvőn?

Zenekarunkkal, a párral egyeztetett időponttól a megbeszélt időpontig játszunk. Nem stílusunk a mi általunk meghatározott időtartam. ( „Ameddig a jókedv megkívánja. ’’)

Mulatós zenét játszotok-e?

Zenekarunk alakulásakor a „fő profilja” a mulatós zene volt, így nagyon sok nótát, mulatós slágert ismerünk fiatal korunk ellenére a fiatalok és az Idősebb korosztály számára is.

Külön kérésre betanultok-e egy-két kedvenc dalt?

Szívesen betanulunk kedvenc dalt, abban az esetben, ha ezt a zenekarunknak a megbeszélt időpont előtt 2-3 hónappal elküldik, valamint a “hangszerelésünk” lehetővé teszik a dal színvonalas előadását.

Lehet-e énekelni, játszani a hangszereken a zenekarral?

Ezt a megoldást nem szeretjük! (nagyon féltjük a drága felszereléseinket, és szeretnénk megóvni magunkat attól a kellemetlenségtől, hogy az “önjelölt énekes” illuminált állapotban tapossa, leöntse a számunkra nagyon értékes hangszereinket…)

Hogyan lehet lefoglalni a zenekart?

A kapcsolat fülre kattintva akár telefon, akár e-mail formájában.

https://www.facebook.com/dancezenekar
www.dancezenekar.hu | info [k] dancezenekar.hu